20 Eylül 2013 Cuma

Bakım,Makyaj Postu

Evet bu aralar çeyiz alamadığımıza göre postumu sahipsiz bırakmamak adına birşeyler yapayım dedim dün gece eşyalarımı düzeltirken ben neden fotoğraflamıyorum ki dedim sonra yakın zamanda bitirmem gerekenleri ayırayım dedim atmam gerekenleri atayım dedim ve ortaya bunlar çıktı.

bu küçük kutuyada bitirmem gerekenleri koydum toplu resim görmek adına :)


içerisinde neler varmış bir bakalım...
Bunları Oriflame'den almıştım kokuları çok güzel ama roll on görevini göremediler terlerken :) Birdaha almayı hiç düşünmiyeceğim...


Garnier bakım serisini bayadır kullanıyorum tonik ve yüz yıkama ürünlerini egzamamdan dolayı çok sık kullanamadım ama memnunum her ürününden.En çok kullandığım göz makyaj temizleyicisi...




Bunuda Gratis indiriminden almıştım iyikide almışım vücuduma çok güzel bir hindistan cevizi kokusu veriyor ama alalı 2 ayı geçti bitirmem gerekenlerde ön sıralarda :)


Avon ailesine yeni katıldı kendileri ama bu kremden de çok memnunum :) Çok krem kullandığım için buda biticek nasıl olsa diye bitmesi gerekenler listesine giriyor otomatikmen  vücudum kuru olduğu için sürekli böyle nemlendiriciler sürüyorum. 


Buda Avon ailesinden büyük boy 400 ml dibinde az var bitmek üzere böyle 3-4 tane bitirdim sanırsam tabi dove nivea hobby falanda var biten büyük boy olarak :)


Dermokil el kremi yine büyük boy bunun içinde de az kaldı :)


Vaseline serisinden orta boy kokusuna hasta olup almıştım buda bitti sayılır gayet memnunum yani :)


Bu kremlerden 6 tane almıştım sadece 1.5 tane kaldı ellerimi bunlarla nemlendirdim geçen kış bol bol ara ara nivea falanda kullandım... bu ay içerisinde biter heralde kremlerim.Amanın bu kız  krem kız falan diye düşünmeyin çünkü makyajdan daha önemli egzamam var üzülmeye gelmiyo hemen kötü oluyo sadece yüzümde ve saçımda var tuaf olanıda bu yani  :(


Artık roll-on lara geçiş yapalım dedim ve pişmanlığımı dile getireyim.8x4 kokusu güzel olsada benim beklentimi karşılamadı sizler gibi bende çalışırken güvenle oturmak için iyi bir roll on a ihtiyacım vardı ve bu o konuda yardımcı olmadı bana ki zaten aradığım roll on uda buldum ;)


Nivea benim 2. şişem olur  yarın yeni bir tane daha alıcam kolay kolay bırakamayacağım bir ürün isteklerimi tam anlamıyla karşıladı beyaz birşey giydiğimde gerçekten leke bırakmadı ve ter kokusu vermedi... Kendi kokusuda çok güzel böyle kolonya gibi kokan roll on lardan nefret ediyorum bu gayet şirin artık bundan kullanıcağıma inanıyorum.


Flormar'dan aldığım pudramda bitmek üzere  memnun kaldım bundan da 




Sizinde oda kokusu hastalığınız var mı benim gibi indirimde görür görmez saldırıyorum:) En çok sevdiğim Aır Wıck es geçerim hepsine 


Avon postu yapıcaktım ama çok fazla resim yok pazar günü yaparım artık onuda... Sevgi'yle kalın ;)