30 Ağustos 2013 Cuma

Çeyizimde neler var post-1

Postuma blog adımı neden Aşk kokan Çiçekler koyduğumu açıklayarak başlamak istedim.. Sherryl Woods 'un kitabından esinlendim ve hikayeside gerçekten çok güzel okurken kendinizi dizi izliyormuş gibi bir havada bulabilirsiniz herkese okuması için tavsiye verebilirim kapağıda ne kadar hoş değil mi :)

Ve çeyiz ağırlıklı olacağı için size aldıklarımı zaman zaman paylaşıcağım :) bu yemek takımını güral porselenden 70 tl ye aldım, ona uygun da bernardodan aldığım çatal kaşıklar, birde amerikan servisleri aldım mı tamamdır onuda en kısa zamanda alıp ekliyeceğim buraya ... aslında ben tam bir kırmızı tutkunuyum ama Kadınlar Kulübü sayesinde 400 derece dönerek pembe hastası oldum iyikide olmuşum yoksa napardım ben ;) 

kahvaltı takımımı ve çelik tencere takımımı kırmızı hastası olduğum dönemde almıştım 
o kadar çok şeyim varki neleri ilk postuma sığdırsam diye düşünürken aşk yaşadığım şarjlı süpürgem fakir
tost makinem korkmaz 
ve son olarak da çaydanlığım büyük boy korkmaz

bir sonraki postta çok daha fazla çeyizlerle karşınızda olacağım sağlıcakla kalın ;)









2 yorum:

  1. Çok cici çeyizler almışsın tatlım, hepsini güle güle eskit :) bende bu aralar çeyiz telaşı içindeyim, ev dekorasyon dergileri okuyorum beğendiğim resimleri kesiyorum filan... Zevkli uğraşlar bunlar. Bende yeni bi bloggerım ve seni izlemeye aldım;) sende bana gel güzel paylaşımlarda bulunalım ortalık şenlensin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım güzellik göreceli demekki zevklerimiz aynı :) yorumumu bitirdikten sonra bende seni takibe alıyorum hemen henüz blogunu görmedim:) gerçekten çok zevkli anlar ev dekorasyon dergisi yerine kadınlar kulübü evim evim güzel evim deki evleri bloglardaki evleri inceliyorum beğendiğim bir yer olursa hemen resimleri alıyorum daha sonra bende o tarza yakın birşeyler yapabiliyim diye:)rabbim herkesin gönlüne göre versin görüşmek dileğiyle...

      Sil

Yorum bırakmayı unutmayın :)